Воротар збірної України Андрій П'ятов побив рекорд Олександра Шовковського за тривалістю сухих хвилин у матчах за національну команду. Тепер серія без пропущених голів складає 730 хвилин, попередній рекорд - 728 хвилин - був досягнутий завдяки сухій серії з 9 жовтня 2004 по 3 вересня 2005 рр.

Востаннє збірна України пропускала м'яч 26 березня цього року на 80-й хвилині матчу кваліфікації ЧС-2014 проти Молдови. З тих пір українці провели вісім матчів, у яких не пропустили жодного гола.

Сам П'ятов після матчу на НСК «Олімпійський» далекий від ейфорії і вважає, що порадіти можна буде тільки вже після матчу, якщо українці кваліфікуються на чемпіонат світу.

«Поки немає особливого приводу радіти, - зазначив голкіпер. - Порадіємо, якщо потрапимо туди, у Бразилію. Ще поки нічого не ясно. Гра на полі все покаже. Зараз найголовніше, що хлопці були готові і справлялися з атакою французів», - сказав він .

Прокоментував воротар збірної України і проблему відсутності двох захисників у матчі. Нагадаємо, що 19 листопада не зіграють Артем Федецький та Олександр Кучер. П'ятов вважає, що Фоменку цілком під силу вирішити це завдання .

«Є тренер, який буде вирішувати цей ребус. Але у нас всі гравці, які викликані у збірну, гідні замінити вибулих хлопців», - цитує П’ятова Чемпионат.сом.

Нагадаємо, що у першому матчі плей-офф Україна у Києві обіграла збірну Франції 2:0. Голи забили Зозуля і Ярмоленко (з пенальті).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

309