Учасник бандитського угрупування, чоловік волгоградської смертниці Наїди Асіялової Дмитро Соколов може перебувати у блокованому силовиками будинку в селищі Семендер Кіровського району Махачкали, де введено режим КТО, повідомляє інформаційний центр Національного антитерористичного комітету (НАК).

«У ході проведення активних оперативно-розшукових заходів щодо терористичного підпілля, яке діє в окремих районах республіки Дагестан, органами безпеки була отримана інформація про можливе місцезнаходження у селищі Семендер Кіровського району Махачкали активного члена так званої махачкалинської бандгрупи Дмитра Соколова, 1992 р.н., причетного до численних терактів, у тому числі до вибуху рейсового автобуса у місті Волгограді», - йдеться у повідомленні.

В даний час в районі введено режим контртерористичної операції (КТО). За даними НАК, у заблокованому будинку, крім Соколова та його спільників, перебуває жінка. Бойовикам запропоновано здатися, пише РІ А «Новости».

Як раніше повідомляв ForUm, внаслідок вибуху у волгоградському автобусі загинули шість чоловік, не рахуючи терористки-смертниці, у медичні установи звернулися 36 осіб, вісім із яких потрапили до реанімації

Встановлена особа смертниці , яка підірвала автобус у Волгограді.

Випадок з терористкою-смертницею, яка вбила у результаті вибуху кілька людей у Волгограді, перший випадок із обіцяної кампанії терору проти Росії напередодні Олімпіади у Сочі, пише The Telegraph.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168