Опозиція спробує зірвати підписання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом для провокування дострокових виборів. Таку думку висловили опитані експерти.

«Опозиціонери будуть використовувати зрив асоціації як технологію підготовки до виборів, у тому числі і для провокування дострокових виборів через провал глобального євроінтеграційного проекту. Якщо вони зможуть опертися на незадоволену частина суспільства, то навіть не беруся прогнозувати, що з цього вийде», - зазначив у коментарі «Фокусу» колишній народний депутат Степан Гавриш.

На думку політолога, голови корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика» Костянтина Матвієнка, опозиція боїться, що Президент Віктор Янукович може приватизувати перемогу у Вільнюсі.

«При всій безглуздості нашої опозиції, вони ще не повністю клінічні ідіоти. Вони розуміють, що в умовах асоційованого членства шанси Тимошенко вийти на свободу збільшуються. Інша справа, що опозицію турбує, що Янукович може приватизувати перемогу у Вільнюсі. Однак я не хочу лити воду на млин опозиції, щоб її втопити. Вона це зробить без чужої участі», - зауважив він.

Нагадаємо, що раніше політолог Володимир Фесенко заявив, що оточення Тимошенко готове пожертвувати підписанням Угоди про асоціацію з ЄС цього року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

175