Прокуратура Сквирського району Київської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом побиття співробітника міліції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Згідно з повідомленням, у міліцію надійшла інформація від адміністратора супермаркету про те, що невідомий чоловік хуліганить у приміщенні магазину. Міліціонери, які приїхали на місце події, намагалися його втихомирити, однак, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, він на вимоги не реагував. Замість цього він накинувся на одного з міліціонерів і завдав йому удару кулаком в обличчя.

Надалі молодого чоловіка доставили у Сквирську центральну районну лікарню для встановлення стану алкогольного сп'яніння. «У ході медичного огляду бешкетник знову вдарив міліціонера головою в обличчя. Міліціонер отримав численні ушкодження», - наголошується у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст.345 КК України, тобто умисне заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168