Неприпустимо ставити долю України у залежність від однієї людини. Про це, коментуючи ситуацію з екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, заявив колишній П резидент України Леонід Кучма.

«За великим рахунком, не можна майбутнє 46-мільйонної країни ставити в залежність від однієї людини. З цього треба виходити всім і вся», - сказав Кучма.

На його переконання, у стратегічній перспективі співпраця України та Європейського Союзу є надзвичайно важливою . Кучма також зазначив, що якщо євроінтеграційний шлях України було обрано пріоритетним, його потрібно дотримуватися, незважаючи на політичні й економічні втрати, повідомляє «УНІАН».

«Якщо країна і еліта обрали стратегічний шлях, то його потрібно дотримуватися, незважаючи на втрати - і політичні, і економічні», - сказав Кучма.

За його словами, щодо питання Тимошенко в Україні є великі розбіжності.

Кучма також зазначив, що має певні сумніви щодо того, чи буде підписано Угоду про асоціацію у Вільнюсі.

«Якщо б це було 10 днів тому, я б сказав однозначно, що ми у Вільнюсі підписуємо угоду. А сьогодні у мене такого переконання немає», - підсумував Кучма.

Нагадаємо, для підписання Угоди про асоціацію з ЄС на Вільнюському саміті «Східного партнерства» 28-29 листопада Україна повинна прийняти закони про лікування засуджених за кордоном і внести зміни у виборче законодавство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203