Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам розповів про підготовку своєї команди до матчу проти збірної України, який відбудеться 15 листопада в Києві на НСК «Олімпійський».

«Насамперед, нам потрібно зіграти у свій футбол. Що стосується настрою команди на матч, то я нічого особливо не пропонував гравцям, вони досвідчені, всі розуміють важливість майбутньої зустрічі. Не буду розповідати деталі про систему підготовки. Є варіанти, відпрацьовували деякі схеми. Не можна починати цей поєдинок виключно з оборони. Впевнений, що Фоменко також готує різні схеми на гру. Чи тисне на гравців боязнь не потрапити в Бразилію? Якщо боятися, то тоді можна не виходити на поле», - сказав Дешам, повідомляє «Укрінформ».

Тренер французів не став перебільшувати значення Франка Рібері для своєї команди. «Він просто футболіст, як і всі решта. Впевнений, що збірна України знає його гру і може самостійно оцінити її», - підсумував він.

Нагадаємо, матч Україна - Франція відбудеться у п'ятницю, 15 листопада, на НСК «Олімпійський» у Києві. Початок о 21.45. Повторна гра пройде у вівторок, 19 листопада, на «Стад де Франс» у Парижі (22.00).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2046