У Києві 31 грудня з 19.00 до 02.00 на Майдані Незалежності триватиме свято зустрічі Нового 2014 року. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Як зазначають у КМДА, з нагоди святкування Нового 2014 р. та Різдва у столиці відбудеться низка загальноміських заходів. Програму проведення загальноміських заходів, які проходитимуть в столиці протягом грудня 2013 р. і січня 2014 р., відповідним розпорядженням затвердив голова КМДА Олександр Попов.

Зокрема, 19 грудня на Майдані Незалежності відбудеться урочисте засвічення головної ялинки України.

З 19 по 23 грудня у столиці відбудеться низка заходів для дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей та ін.

22 грудня відбудеться розважально-спортивна акція «Новорічний пробіг». Стартує святковий маршрут з Майдану Незалежності і пролягатиме через Хрещатик, Бессарабську площу, вул. Червоноармійську, площу Льва Толстого і у зворотному напрямку.

7 січня для киян і гостей міста влаштують святкування Різдва на Хрещатику.

Традиційно 19 січня вся київська громада відзначатиме Свято Водохреща. Заходи з нагоди Хрещення Господнього відбуватимуться на Оболонській набережній біля Свято-Покровського собору Української православної церкви та у парку культури і відпочинку «Гідропарк».

Крім того, протягом грудня 2013 р. і січня 2014 р. новорічні та різдвяні свята, вечори відпочинку відбуватимуться у дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладах міста.

Планується і традиційний парад Дідів Морозів-волонтерів.

Також у рамках святкування передбачається святкове тематичне оформлення вулиць і площ усіх районів столиці.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271