Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко призначив начальником Управління Міністерства внутрішніх справ України в Севастополі генерал-майора міліції Олександра Гончарова, який у 2011-2012 роках уже обіймав цю посаду.

Керівному складу УМВС та керівництву міста нового керівника міліції представив заступник міністра МВС України Віктор Ратушняк.

Гончаров змінив на посаді начальника міліції Севастополя Валерія Радченка, призначеного виконуючим обов'язки начальника Головного управління МВС України в АР Крим, передає «УНІАН».

«Якщо ваш колишній начальник (керівник УМВС у Севастополі Валерій Радченко - Ред.) йде на підвищення, то це добре тому, що він справляється з роботою, і буде справлятися з роботою - з більшим навантаженням», - сказав Ратушняк.

Також Ратушняк на площі Нахімова урочисто передав у розпорядження севастопольського гарнізону міліції 15 нових автомобілів «Тойота». У церемонії також взяли участь голова СМДА Володимир Яцуба, голова міськради Севастополя Юрій Дойніков, особовий склад міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183