Для того, щоб пасажири не почали масову скупку жетонів перед подорожчанням вартості проїзду, нинішні сині замінять зеленими.

До цього зеленими жетонами в київському метро користувалися до 2008 року, коли востаннє дорожчав громадський транспорт (з 50 копійок до 2 грн у метро, і до 1,5 грн у наземному).

У наземному транспорті передрукують талони, написавши на них ціну 3 гривні. Як повідомляється, цими ж квитками можна буде користуватися у фунікулері. Міська електричка теж передрукує талони, пише «Комсомольська правда в Україні»

Згідно з офіційною інформацією, ціни на проїзд підвищують через те, що держава і місто не виплачують Києву компенсацію за пільговиків (кожен третій пасажир).

«У нас є дві проблеми - пільговики і низький тариф. Підвищення цін за проїзд вирішить одну проблему, і бюджет підприємства вирівняється», - заявив газеті генеральний директор «Київпастрансу» Микола Ламбуцький.

Нагадаємо, вчора, 13 листопада, глава департаменту транспортної інфраструктури КМДА Євген Водовозов заявив, що ціна проїзду в громадському транспорті в Києві підніметься до 3 грн не раніше нового року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205