Технічне переоснащення металургійного комплексу України є пріоритетом промислової політики, повідомив Президент України Віктор Янукович.

«Стратегічний пріоритет нашої промислової політики - це, перш все, технічне переоснащення та структурно-інноваційне перетворення металургійного комплексу», - сказав Глава держави, виступаючи на урочистостях з нагоди 80-ї річниці металургійного комбінату «Запоріжсталь», повідомляє прес-служба Президента.

«Такою є наша відповідь на виклики світової фінансової кризи та посилення конкуренції на зарубіжному ринку», - підкреслив він.

За словами Президента, перспективою розвитку вітчизняної металургії є підвищення рівня переробки вітчизняного металу та розширення асортименту продукції. На його думку, це дозволить вийти на нові зовнішні ринки. «Разом з тим збільшиться споживання металу нашою промисловістю, будівельною і транспортною галузями, машинобудуванням», - додав Янукович.

Глава держави підкреслив, що зростання внутрішнього ринку - найважливіша умова стійкого розвитку української металургії, запорука стабільного попиту на її продукцію.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів схвалив Концепцію Загальнодержавної цільової економічної програми розвитку промисловості на період до 2020 року.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

145