Робоча група з напрацювання законопроекту про лікування засуджених за кордоном, не прийнявши ніяких рішень, розійшлася до понеділка, 18 листопада, передає кореспондент ForUm'у.

Зокрема, народні депутати протягом майже півтори години намагалися узгодити позиції щодо законопроекту, спираючись на висновки Головного експертного управління ВР щодо законопроекту опозиції №3599, але одностайної підтримки не було стосовно жодного з обговорюваних питань.

Крім того, на сьогоднішньому засіданні були відсутні чотири члени робочої групи: позафракційний Ігор Єремєєв, свободівець Андрій Міщенко, регіонал Дмитро Шпенов, а також комуніст Сергій Гордієнко.

Нагадаємо, в понеділок, 18 листопада, має відбутися погоджувальна рада ВРУ, а також провести засідання робоча група з підготовки законодавства про прокуратуру.

У Верховній Раді зареєстрований законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань». Документ, розроблений народними депутатами, які входять у робочу групу з підготовки законопроекту про можливості лікування ув'язнених за кордоном, зареєстрований під №3599.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

121