Прокуратурою міста Маріуполя було виявлено підпільний цех виготовлення медичних препаратів, у якому фальсифікували товари відомих торгових марок виробництва Росії,США та Німеччини, повідомили у прес-службі прокуратури Маріуполя.

Згідно з повідомленням відомства, представниками прокуратури міста спільно з працівниками міліції під час санкціонованого огляду трьох об'єктів у Жовтневому та Іллічівському районах міста виявлені факти незаконного виготовлення та розповсюдження медичних товарів.

Під час обшуку правоохоронцями було вилучено понад 100 000 етикеток та пакувальних матеріалів вищевказаних торгових марок, вилучено 6 верстатів для незаконного виготовлення продукції, яка понад 10 000 порожніх ампул і більше 1 тисячі виробів готової продукції.

В даний час у власників іноземних торгових марок з'ясовується розмір заподіяної їм шкоди, після чого буде вирішене питання про внесення відповідних даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.176 (порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167