Перший П резидент України Леонід Кравчук переконаний, що Угода про асоціацію між Україною і Європейським союзом буде підписана на саміті у Вільнюсі. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

«Сьогодні я ще вірю, тому що місія Кваснєвського і Кокса відклала свої висновки - вони вірять, Європа вірить і ми віримо. Нам потрібно зараз людям ясно сказати: не треба драматизувати, не треба перекладати провину на когось - усі винні, всі 20 років ми не робили багато для того, щоб Україна стала європейською країною», - заявив Кравчук.

Нагадаємо, на засіданні Ради ЄС 18 листопада планувалося прийняти рішення про підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Європейський парламент продовжив місію Пета Кокса і Олександра Кваснєвського в Україні до Вільнюського саміту «Східного партнерства», який відбудеться 28-29 листопада 2013 р.

Спостережна місія Європейського парламенту у складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса впевнена, що в даний час рано робити висновок про те, що умови для підписання Угоди Україна-ЄС з боку Києва не виконані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148