Тренер збірної Франції з футболу Дідьє Дешам називає стикові матчі з Україною особливими і оцінює суперника як організовану, потужну і агресивну команду.

«Ми граємо два матчі за чотири дні, очки ніхто не рахує . Наша мета зрозуміла як божий день - вийти на чемпіонат світу», - цитує слова тренера сайт УЄФА.

За його словами, це особливі матчі, тому що рідко доводиться грати з одним і тим же суперником за такий короткий проміжок часу. «Мені з моїм тренерським штабом доведеться враховувати це, щоб якомога краще підготуватися до цих матчів», - додав Дешам.

«Збірна України - дуже добре організована команда, фізично потужна і агресивна. За останні 12 місяців я відвідав і подивився багато її матчів, - розповів він. - Два найважливіших гравця у її системі - це крайні півзахисники Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко. Причому обидва грають на «нерідному » фланзі», - підкреслив Дешам.

Нагадаємо, перший матч плей-офф Україна - Франція відбудеться 15 листопада у Києві, а матч-відповідь - 19 листопада у Парижі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144