Президент України Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову до 25 листопада підписати Меморандум про співпрацю між Кабінетом Міністрів і підприємствами хімічної галузі за участю Федерації профспілок України і Союзу хіміків України.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, відповідне доручення Президент дав за результатами зустрічі з представниками Українського союзу промисловців і підприємців та Федерації профспілок України.

Янукович також доручив прем'єру прискорити внесення на розгляд Верховної Ради проектів законів України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування заходів реагування у вигляді повного або часткового зупинення виробництва (виготовлення) або реалізації продукції, виконання робіт (надання послуг) згідно з постановою адміністративного суду, а також за визначенням випадків, коли обґрунтованість прийняття інших заходів реагування підлягає підтвердженню адміністративним судом.

Також Президент доручив забезпечити припинення практики необґрунтованого проведення органами державного нагляду позапланових перевірок суб'єктів господарювання.

Глава держави також доручив вжити невідкладних заходів щодо викорінення практики збору податків і зборів заздалегідь, а також недопущення затримки бюджетного відшкодування податку на додану вартість.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281