Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету Міністрів, голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій вжити невідкладних заходів щодо вирішення проблем, які виникли у соціально-економічних сферах життя держави.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, відповідне доручення Президент дав за результатами зустрічі з представниками Українського союзу промисловців і підприємців та Федерації профспілок України.

Так, зазначені органи влади повинні до 20 грудня вирішити питання про погашення заборгованості з виплати за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням та не допускати у подальшому виникнення такої ситуації.

«Забезпечити прийняття за участю Генеральної прокуратури України невідкладних заходів щодо своєчасної оплати праці працівників і погашення заборгованості з виплати заробітної плати, взяти під особистий контроль здійснення цих заходів», - йдеться у документі.

Крім того, уряд має забезпечити розгляд та врахувати при доопрацюванні проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» пропозицій Федерації профспілок України.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент вимагає до кінця року погасити борги з заробітної плати, повідомляє прес-служба Г лави держави.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що в Україні достатньо фінансових ресурсів для здійснення соціальних виплат населенню.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

362