Працівники міліції Харкова встановлюють осіб, причетних до подій у Московському районі, де було скоєно напад на пункт обміну валют і ресторан. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Харківській області.

Згідно з повідомленням, 13 листопада о 06:30 від оператора «102» у чергову частину міліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Академіка Павлова на парковці біля супермаркету відбувається бійка.

Як з'ясувалося, конфлікт стався біля обмінного пункту валют. Невідомі особи намагалися заволодіти грошима громадянина України, який займається валютними операціями. Від дій зловмисників також постраждали громадяни Росії, які опинилися в епіцентрі подій і саме в цей час здійснювали обмін своєї валюти. Двоє росіян отримали незначні тілесні ушкодження, їм надана необхідна медична допомога.

Після скоєння нападу невідомі швидко втекли. Буквально через кілька хвилин вони розбили вікна і скляні двері на території одного і з ресторанів Московського району.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зараз співробітники міліції опитують свідків події і встановлюють особи зловмисників, які скоїли кримінальний злочин, а також суму збитків, завданих обмінному пункту і ресторану.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

153