Президент України Віктор Янукович обговорив з головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолієм Могильовим питання соціально-економічного розвитку регіону. Про це For Um'у повідомили у прес-службі Глави держави.

«Я доповів про соціально-економічну ситуацію у Криму, про ті перспективи і проблеми, які є у нас. Президент вислухав і дав щодо них вказівки стосовно того, як поліпшити наше соціально-економічне становище», - сказав Могильов після зустрічі з Януковичем.

Також Могильов висловив подяку Президентові за підписання закону про особливості інвестиційної діяльності у Криму. На його думку, це призведе до збільшення економічного потенціалу регіону.

Він зазначив, що Янукович звернув увагу на те, що « всі соціальні ініціативи Президента повинні виконуватися однозначно постійно. І на особливому контролі повинно перебувати у мене як голови Радміну саме виконання цих соціальних стандартів».

«Це завдання ми обов'язково будемо виконувати», - запевнив він.

Під час зустрічі також обговорювалися окремі інвестиційні проекти, представлені на IV Міжнародному чорноморському економічному форумі 24-25 жовтня у Ялті.

«Я доповів про напрацювання з потенційними інвесторами, отримав схвалення Президента окремих проектів, які у Криму повинні бути глобальними. Тепер ми маємо зелену картку на впровадження цих проектів у життя», - резюмував Могильов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

128