В Одесі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, винуватцем якої став 47-річний одесит, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, постраждали три автомобілі, в тому числі і міліцейський. Як повідомляє Державна служба охорони при ГУМВС України в Одеській області, працівники управління ДСО унаслідок події опинилися в лікарні.

Згідно з повідомленням, вчора, 12 листопада, о дев'ятій годині вечора наряд групи затримання ДСО, який ніс службу в Суворовському районі Одеси, отримав повідомлення від оператора пульту про спрацювання кнопки термінового виклику міліції на одному з об'єктів, що охороняється ДСО. Прибувши на місце події, правоохоронці з'ясували, що допомога міліції знадобилася приватному охоронцю. Чоловік самостійно не міг вгамувати п'яного хлопця, який порушував громадський порядок.

Поки міліціонери охорони встановлювали особу дебошира, в припаркований на узбіччі службовий автомобіль ДСО на швидкості в'їхав «ВАЗ 2107», водій якого не впорався з керуванням. Від сильного поштовху міліцейський автомобіль вдарив наступне припарковане на узбіччі авто. Співробітники міліції під час зіткнення автомобілів отримали травми і були госпіталізовані. За фактом ДТП проводиться службове розслідування.

Одесит, який скоїв наїзд на службовий автомобіль, пройшов медичний огляд на предмет вживання алкоголю. Експертиза визнала, що винуватець події був у стані сильного алкогольного сп'яніння.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116