Верховна Рада України під час сьогоднішнього позачергового пленарного засідання не зможе розглянути узгоджений проект закону щодо лікування засуджених за кордоном через його відсутність.

Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час засідання повідомив голова тимчасової робочої групи з підготовки даного законопроекту Геннадій Васильєв.

«Робоча група шукала консенсус, але не змогли узгодити більшість позицій. Тільки третина позицій отримали загальну підтримку. Ми втратили день і ні до чого не прийшли», - акцентував він.

За його словами, народні депутати не змогли напрацювати один законопроект, який влаштовував би всі політичні сили. «Обговорення не дали позитивних результатів, тому узгоджений варіант законопроекту відсутній», - резюмував голова робочої групи.


У Верховній Раді зареєстровано законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань».


Документ, розроблений народними депутатами, що входять в робочу групу з підготовки законопроекту про можливості лікування ув'язнених за кордоном, зареєстрований під №3599, повідомляється на сайті парламенту.


Нагадаємо, 12 листопада, робоча група з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном не прийшла ні до якого результату, у зв'язку з цим опозиція вирішила зареєструвати свій законопроект.

Партія регіонів не підтримає законопроект опозиції про лікування засуджених за кордоном.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

159