Київська міська державна адміністрація пропонує внести зміни в проект розпорядження «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху», згідно з яким вартість проїзду у комунальному пасажирському транспорті становитиме 3 гривні.

Відповідне розпорядження опубліковано на сайті КМДА.

«Тарифи на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті - метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері, міській електричці, який працює у звичайному режимі руху, встановлені розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) викласти в новій редакції», - йдеться в документі.

Так, згідно зі змінами, пасажири платитимуть 3 грн за одну поїздку.

Як повідомляв ForUm, у вересні Київська міська державна адміністрація допустила розробку нової методики тарифоутворення в Київському метрополітені до кінця 2013 року.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов назвав некоректною озвучену ЗМІ вартість проїзду в міському пасажирському транспорті в 5-6 грн після введення нової системи оплати.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1169