Генеральна прокуратура України завершила досудове слідство у кримінальному провадженні за підозрою захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко, колишнього народного депутата Сергія Власенка в заподіянні тілесних ушкоджень колишній дружині Наталі Окунській.

«Генеральна прокуратура України прийняла рішення про завершення досудового слідства у кримінальному провадженні за підозрою Власенка у скоєнні насильницьких дій щодо колишньої дружини», - повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу відомстві.

У Генпрокуратурі зазначили, що рішення про завершення досудового слідства було прийнято слідчим з урахуванням того, що всі необхідні слідчі дії в рамках кримінального провадження виконані. Зокрема, за інформацією прес-служби, слідству бракувало для завершення розслідування свідчень самого Власенка, які наразі вже отримані.

«Про прийняте рішення Власенко та його адвокат були поінформовані в присутності понятих», - зазначили в Генпрокуратурі.

Тепер підозрюваний і захист мають право знайомитися з матеріалами кримінального провадження, які налічують 11 томів.

Як повідомляв ForUm, Генеральна прокуратура України повідомила Сергію Власенку про підозру у скоєнні злочину - заподіянні легких тілесних ушкоджень і насильницьких дій щодо його колишньої дружини Наталії Окунської.

11 та 12 листопада Власенко давав свідчення у даному кримінальному провадженні в Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури України.

12 листопада Печерський районний суд Києва обрав відносно нього запобіжний захід у вигляді застави в сумі 22 тис. 940 грн.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186