Російська влада має намір ввести штрафи у кілька тисяч рублів за несанкціоноване пересування на своїй машині по олімпійському Сочі.

У внесеному в понеділок у Держдуму законопроекті уряд Росії пропонує ввести штраф у 5 тисяч рублів за рух по дорогах і смугах, на яких на час Зимової Олімпіади та Паралімпійських ігор буде введено особливий режим, повідомляє російська служба «ВВС».

Крім того, штрафом у 3 тисячі рублів уряд пропонує карати іногородніх водіїв, які без дозволу приїдуть в Сочі на своїй машині в період з 7 січня до 21 березня 2014 року.

У ці два з половиною місяці їздити по Сочі буде дозволено тільки оперативним службам і машинам з пропуском транспортної дирекції Олімпійських ігор, а також місцевим жителям на машинах, зареєстрованих у Сочі. Статтю з «олімпійськими» штрафами пропонується включити в Кодекс про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, зимова Олімпіада пройде в Сочі 7-23 лютого, Паралімпійські ігри - 7-16 березня. На підготовку до зимових Олімпійських ігор у Сочі Національний олімпійський комітет України витратив 20 мільйонів гривень.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168