Генеральна прокуратура України просить Печерський районний суд Києва обрати для захисника екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергія Власенка запобіжний захід у вигляді внесення застави в сумі 22 тис. 940 грн і особистого зобов'язання.

Відповідне подання оголосив сьогодні під час судового засідання представник сторони держобвинувачення.

Зокрема, як з'ясувалося, Генпрокуратура звинувачує Власенка у скоєнні злочину за ч. 1, ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) і ч. 1 ст. 126 (побої та катування) КК України, повідомляє «УНІАН».

У свою чергу, виступаючи на засіданні, Власенко попросив суд врахувати, що, оскільки він є захисником Тимошенко, то може виникнути необхідність вирушити до неї в Харків. Тому він просить суд обрати йому запобіжний захід у вигляді особистої поруки, яку готові надати народні депутати Арсен Аваков і Сергій Пашинський, присутні в залі судових засідань.

Нагадаємо, 11 листопада захисника екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Власенка викликали на допит у Генпрокуратуру, де сповістили про підозру у неодноразовому застосуванні фізичних насильницьких дій до колишньої дружини Наталії Окунської.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186