Європейські політики та експерти приходять до висновку, що не може доля України залежати від однієї людини, навіть такої впливової як Юлія Тимошенко.

Про це в ефірі радіостанції «Голос Столиці» заявив політолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

«Якщо євроінтеграція буде вже під загрозою зриву, Європа виявить певну принциповість. Але знову ж таки, ми бачимо, що зараз ситуація починає змінюватися. Дуже багато європейців - експертів, політиків говорять про те, що не може доля держави залежати від однієї людини, навіть дуже впливової», - сказав він.

Виходячи з цього, Голобуцький заявив, що влада буде намагатися грамотно перекласти вирішення всіх проблемних питань після підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

«Влада намагається довести все до такої ситуації, коли і Європа, і багато інших гравців скажуть: давайте так, зараз підпишемо Асоціацію, а всі решта питання будемо вирішувати вже після», - додав експерт.

Він також висловив сумніви, що в таборі Партії регіонів існують публічні розбіжності в питанні євроінтеграції. «Партія регіонів відрізняється від всіх інших наших партій жорсткою централізацією, і якщо там відбуваються дискусії, то вони відбуваються досить швидко, і це не виноситься на загальний огляд», - підкреслив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152