Президент України Віктор Янукович і президент Російської Федерації Володимир Путін на зустрічі 9 листопада обговорили розвиток відносин між країнами у контексті Вільнюського саміту «Східного партнерства».

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, у ході брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

«Що стосується зустрічі, то я можу лише повторити те, що було оприлюднено прес-службою Адміністрації Президента України та прес-службою Кремля. Про те, що зустріч відбулася у Москві, обговорювалися питання торговельно-економічних відносин між двома країнами у контексті Вільнюського саміту, який пройде напри кінці місяця», - сказав він.

Відповідаючи на за питання журналістів, чи були присутні на зустрічі представники української дипломатії, він сказав: «Мені невідомо про участь представників МЗС на цих переговорах».

Нагадаємо, 9 листопада Президент України Віктор Янукович здійснив робочий візит у Російську Федерацію, в ході якого провів зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

386