Перспектива підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом все ще є, а переговори тривати муть до останньої хвилини. Таку думку в коментарі кореспондентові ForUm'у висловив екс-глава МЗС України Володимир Огризко.

«Перспектива на сьогодні є. Я не хотів би бути песимістом. Я думаю, що переговори триватимуть до останньої хвилини. Я хотів би розчарувати песимістів, які вважають, що все закінчиться. Насправді у політиці переговори йдуть до того моменту, коли ставлять останню крапку. Розмови про так званий план «Б» - це тільки розмови», - зазначив він.

За його словами, парламенту потрібно об'єднати зусилля і прийняти єдино правильне рішення, у тому числі і з питання Юлії Тимошенко.

«Я вважаю, що всім політичним силам потрібно добиватися позитивного результату, а якщо наш парламент не здатний затвердити навіть такий закон, то всім присутнім там політикам потрібно написати заяви про відставку і піти з Верховної Ради, тому що вони не доросли до рівня розуміння національної проблеми», - резюмував Огризко.

Як раніше повідомляв ForUm , 8 листопада Рада створила тимчасову робочу групу з підготовки законопроекту про виїзд засуджених для лікування за кордон.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту 13 листопада, на якому планується прийняти цей законопроект.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167