Міністерство освіти і науки України оприлюднило на офіційному сайті Умови прийому у вищі навчальні заклади України в 2014 році. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

МОН звернулося до керівників вузів з проханням при формуванні правил прийому у вищі навчальні заклади України дотримуватися їхньої структури і змісту .

«Правила прийому розробляються відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2014 році, які затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 29 жовтня 2013 №1510 і зареєстровані в Міністерстві юстиції 31 жовтня 2013 року за №1855/24387, 1856/24388», - зазначили в міністерстві.

У відомстві додали, що додатки до Правил прийому необхідно формувати в Єдиній державній електронній базі з питань освіти і роздруковувати для затвердження та погодження у встановлені терміни.

У прес-службі звернули увагу, що правила прийому у вищі навчальні заклади I-II рівнів акредитації - структурних підрозділів вузів ІІІ-IV рівнів акредитації - повинні бути розроблені окремо для кожного структурного підрозділу та включені як додатки до Правил прийому до вищого навчального закладу III-IV рівнів акредитації, у структурі якого вони перебувають .

Умови прийому до вузів України в 2014 році розміщені на офіційному сайті МОН у рубриці «Нормативно-правова база» та «Вступна кампанія».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244