У Горлівці Донецької області з роботи звільнений водій автобуса, який нагрубіянив пенсіонерці, повідомили у прес-службі Горлівського міськради.

Згідно з повідомленням, у середу, 6 листопада, у приймальню міського голови звернулася Валентина Ніконова зі скаргою на хамське поводження водія маршруту №14.

Пенсіонерка розповіла, що вона є учасницею міського хору у Палаці культури «Ветеран» і кілька разів на тиждень їздить маршрутом №14 на репетиції.

Повертаючись і з чергової репетиції з кількома колегами, вона сіла в автобус, на що почула, що, нібито, лише 5 осіб пільгової категорії можуть проїхати за один рейс.

Пенсіонерка поцікавилася у водія, що за нова постанова, про яку вона чує вперше, на що шофер просто почав грубити громадянці і наполіг, щоб вона покинула автобус. Тому жінка і звернулася до міськради, щоб мер міста допоміг розібратися у конфліктній ситуації.

Мер Горлівки Євген Клеп доручив сектору організації міських пасажирських перевезень міськради вивчити дану ситуацію і вжити необхідних заходів для недопущення повторення подібних випадків у подальшому.

Так, перевізник маршруту повідомив, що 8 листопада вже був підготовлений наказ про звільнення водія-грубіяна. Крім того, він уже мав догану за грубе ставлення до пасажирів. Даний факт доведений до водійського складу, також проведений додатковий інструктаж з питання культури обслуговування пасажирів, підкреслили у міськраді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

175