Фракція Партії регіонів не бачить сенсу приходити на позачергове засідання парламенту, якщо до середи, 13 листопада, не буде напрацьовано законопроект про лікування засуджених за кордоном. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам заявив нардеп від фракції Партії регіонів Володимир Олійник.

«Якщо ми не виходимо сьогодні на результат, те засідання, яке хочуть зібрати, буде порожнім і нікчемним, безрезультативним з позиції ініціативи, яка задекларована», - вважає регіонал.

Він підкреслив, що законопроекти про прокуратуру і реформування виборчого законодавства не можуть бути винесені в зал, оскільки ще не підготовлені до другого читання, а законопроект про лікування засуджених за кордоном ще не напрацьований .

«У мене зараз немає юридичних підстав брати участь у двох питаннях, третє питання - відкрите », - сказав Олійник.

Нагадаємо, Європейська комісія закликає Україну поквапитися з прийняттям у другому читанні євроінтеграційних законопроектів і розв’язанням ситуації з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, оскільки 18 листопада ЄС прийме рішення про підписання Угоди про асоціацію з Україною.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту на 13 листопада.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201