У Кіровограді затримано підозрюваного в убивстві підприємця, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

Про зникнення 54-річного чоловіка, який займається діяльністю, пов'язаною з обміном валют, заявила його родичка.


 
«Біля одного із гаражних кооперативів співробітники міліції знайшли покинутий автомобіль. З'ясувалося, що транспортний засіб належав зниклому чоловікові. У салоні оперативники виявили сліди крові, а потім за кілька кілометрів від авто, на звалищі, - і тіло потерпілого, - розповів заступник начальника УМВС в області Віктор Мигалатюк. - Вже наступного дня правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 33-річний кіровоградець, підлеглий загиблого».

 
Попередньо встановлено, що відносини між чоловіками були напруженими. Черговий конфлікт виник під час спільної поїздки в автомобілі підприємця.

 
Зупинившись біля гаражних приміщень, «колеги» продовжили з'ясовувати стосунки. У розпал сварки молодший ножем вдарив старшого, а потім задушив дротом.

Щоб приховати сліди злочину, зловмисник вивіз тіло потерпілого у його ж автомобілі на звалище, а транспортний засіб залишив за кілька кілометрів .

На місці скоєння злочину правоохоронці виявили ніж.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років ув'язнення. Слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189