Законопроект про лікування засуджених за кордоном може бути проголосований у сесійній залі парламенту тільки, якщо при його напрацюванн і будуть враховані пропозиції всіх представників фракцій Верховної Ради. Як передає кореспондент ForUm'у, таку думку журналістам під час перерви засідання робочої групи з напрацювання даного законопроекту висловив народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник.

«Рішення повинне бути спільним, не може бути так, що одні депутати - за, інші - проти. Інакше при винесенні документа у зал він теж буде так сприйматися. Ми повинні знайти компроміс і проголосувати, за винятком представника комуністів, який вже сказав, що не братиме участі у голосуванні. Це буде серйозним сигналом для Верховної Ради, не вникаючи в деталі, прийняти цей законопроект», - сказав він.

Олійник вважає, що спільно напрацьований законопроект може бути підтриманий депутатами одразу не тільки за основу, але і в цілому. Якщо ж до зали буде винесено якийсь інший законопроект, то, за його словами, у нього не буде жодних шансів бути прийнятим.

Нагадаємо, сьогодні робоча група з напрацювання законопроекту про лікування засуджених за кордоном оголосила перерву в роботі до 16:30, не ухваливши жодного рішення.

8 листопада Рада створила тимчасову робочу групу з підготовки законопроекту про виїзд засуджених для лікування за кордон на пропорційній основі.

Головою робочої групи обраний депутат від фракції ПР, член комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Геннадій Васильєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147