Число загиблих унаслідок вибуху побутового газу в Підмосков'ї досягло чотирьох осіб, повідомили в оперативному штабі МНС на місці події.
 
«Під завалами виявлено тіла ще двох осіб. Таким чином, загальне число загиблих становить чотири людини. Всі вони проживали в одній квартирі - це жінка з дитиною і двоє пенсіонерів», - повідомляє «ИТАР-ТАСС».
 
За уточненою інформацією, ще чотири людини постраждали.
 

Розбір завалів триває, під ними може бути одна людина.

«За попередніми даними, стався витік газу. Принаймні, в аварійному під'їзді досі відчувається стійкий запах газу», - повідомили в правоохоронних органах регіону.

На місці події працюють майже 100 осіб, задіяно 27 одиниць техніки.

Всіх мешканців будинку евакуювали. Їх розміщують в санаторії «Загорські Далі» і в найближчому будинку культури.

У МОЗ Московської області повідомили, що медична допомога постраждалим надається в повному обсязі». «Зараз направлені вертольоти для евакуації 4 постраждалих. На місці вибуху працюють 6 бригад швидкої медичної допомоги та медицини катастроф», - йдеться в повідомленні обласного МОЗ.

Слідчі і криміналісти проводять огляд місця події. Після закінчення буде вирішено питання про порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок вибуху газу і часткового обвалення будинку в Підмосков'ї загинули 2 людини, п'ятеро - під завалами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1581