Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 1 по 8 листопада.

«Прийматиму жорсткі рішення щодо чиновників, незалежно від їх політичного забарвлення, які зловживали своїми повноваженнями і владою в особистих інтересах», - Президент України Віктор Янукович про свою реакцію на чиновницьке свавілля.

«Що ви радієте? Я зараз оголошу перерву, і питання ні Юлі, ні волі обговорюватися не будуть», - голова ВР Володимир Рибак про небажання нардепів прийняти порядок денний на пленарний тиждень.

«Я не лягаю на ніч спати і не встаю вранці з думкою, щоб когось звільнити з в'язниці», - голова фракції ПР Олександр Єфремов про те, чи є у регіоналів якась схема можливого лікування або звільнення Юлії Тимошенко.

«З нашого боку було б дуже дивно відпустити Тимошенко до її незаконно придбаного і прихованого за кордоном стану», - регіонал Володимир Олійник про те, що випускати Юлію Тимошенко з України недоцільно.

«Мова не йде про те, що Україна, підписавши Угоду про асоціацію з Європейським союзом, піде від Росії. Це точно не так. Це відхід від совка», - позафракційний нардеп Петро Порошенко про європейський вибір України.

«У цьому скликанні парламенту Регламент не є законом, а отримав нову категорію - журнал «Мурзілка» для голови Верховної Ради. Він як хоче, так його і використовує», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про Регламент Верховної Ради.

«Якщо треба працювати щодо важливих законопроектів, ми готові працювати скільки завгодно, але займатися популізмом, коли подовжують роботу Верховної Ради, а потім з цього роблять посміховисько - ми за це голосувати не будемо», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, що регіонали не підтримають пропозицію опозиційних фракцій про роботу парламенту в пленарному режимі до кінця листопада.

«Нам потрібна така норма, щоб люди, які мають кошти, поїхали, користувалися вкраденим? Тоді в тюрмах сидітимуть бідні, а багаті будуть за кордоном лікуватися, на Мальдівах», - регіонал Володимир Олійник про лікування ув'язнених за кордоном.

«М'яч на полі опозиції, тим більше що рішення про створення робочої комісії, яка займеться розробкою компромісного закону, «благословили» троє опозиційних вождів», - регіонал Михайло Чечетовщодо ухвалення компромісного закону про лікування ув'язнених за кордоном.

«Фракція Компартії голосувати за розбирання олігархів, коли випускають одного олігарха на лікування, не буде», - лідер фракції КПУ Петро Симоненко про те, що комуністи не підтримають жоден закон, який допоможе Юлії Тимошенко відправитися на лікування за кордон.

«У нас створюється якась цікава ситуація: нам команди йдуть або із зони ув'язнення, або з-за кордону», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов вважає, що Україна не повинна приймати законопроекти за командою Юлії Тимошенко чи за командою з-за кордону.

«На ваги сьогодні ставиться питання 45,5 млн осіб, і на другій стороні ваги - одна людина. Тут є питання», - голова ВР Володимир Рибак про компроміс з питання лікування за кордоном Юлії Тимошенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1225