Міліція Полтави відкрила кримінальне провадження за фактом умисного знищення майна на стадіоні «Ворскла » уболівальниками футбольного клубу «Металіст » (Харків).

За інформацією відділу по зв'язках з громадськістю облуправління МВС, 6 листопада в міліцію звернулася адміністрація футбольного клубу «Ворскла » із заявою про скоєння кримінального злочину під час матчу.

«Київським райвідділом міліції Полтавського міськуправління відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Розпочато досудове слідство.

Як повідомляв ForUm, в день матчу, 3 листопада, в чаші стадіону агресивно налаштовані молоді люди вирвали та зламали більше 300 сидінь, а також протиправно використовували піротехнічні засоби. У зв'язку з цим футбольний клуб «Металіст » (Харків) скасував виїзд своїх уболівальників на матч 16-го туру чемпіонату України з футболу з донецьким «Металургом ».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1925