Західні політики вже давно перестали вважати Україну державою. Про це в коментарі «ГолосUA » заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.
 
«Україну вже давно перестали вважати державою, тому що в нашу країну приїжджають диктувати, вимагати і висувати умови », - підкреслив він.
 

Симоненко здивований тим, що місія єврокомісарів Пета Кокса та Олександра Кваснєвського жодного разу не висунула Україні реальні вимоги.

«Чому єврокомісари не висунули Україні таку умову: перш ніж буде підписана Асоціація з ЄС, необхідно погасити всі заборгованості по заробітних платах в країні? Жодного разу місія Кокса-Кваснєвського не поставила вимогу, щоб афганцям, чорнобильцям та дітям війни виплатили всі заборгованості. Чому не вирішується питання щодо безробіття? » - обурений політик.

Лідер КПУ підкреслив, що єврокомісари тільки вимагають звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко, рекламують одностатеві шлюби і підтримують проведення гей-парадів.

«Також вони вимагають підвищення цін на газ і електроенергію для населення, хочуть скоротити фінансування соціальних програм. А всі меморандуми щодо МВФ, які підписуються, - це взагалі зрада Батьківщині », - підсумував Симоненко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257