Робоча група з напрацювання спільного законопроекту про лікування засуджених за кордоном готова вже в понеділок провести організаційне засідання. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту ForUm'у заявив голова групи Геннадій Васильєв.

Нардеп зазначив, що перше засідання буде організаційним.

За його словами, планується, що депутати працюватимуть в залі комітету з питань законодавчого забезпечення діяльності правоохоронних органів.

Васильєв також запевнив, що процес напрацювання законопроекту буде прозорим і преса проінформована.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 8 листопада, Верховна Рада прийняла рішення створити нову тимчасову робочу групу з напрацювання спільного законопроекту про лікування засуджених за кордоном.

Комітет Верховної Ради з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності на своєму засіданні ухвалив рішення створити робочу групу, яка розробить новий законопроект щодо лікування Тимошенко за кордоном.

Вчора, 7 листопада, місія спостерігачів Європарламенту у складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса визначила дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

126