Голова Верховної Ради України Володимир Рибак підпише розпорядження про проведення в середу, 13 листопада, позачергового засідання парламенту. Про це він повідомив в інтерв'ю журналістам.

За словами голови ВР, до нього звернулися представники опозиції про оголошення позачергового засідання 12 або 13 листопада, повідомляє «УНІАН ».

Рибак заявив, що запропонував їм наступне: «Давайте всі списки, як вони є, і я навіть не буду перевіряти підписи (народних депутатів за проведення такого засідання. - Ред.), і я підпишу таке розпорядження, щоб у середу зібралася Верховна Рада і розглянула ті питання, які необхідно терміново розглянути ».

Нагадаємо, опозиція передала до апарату Верховної Ради понад 150 підписів народних депутатів з вимогою скликати позачергове засідання Верховної Ради на вівторок, 12 листопада.

7 листопада у Верховній Раді не вдалося досягти компромісу з приводу прийняття законопроекту щодо вирішення питання Юлії Тимошенко, незважаючи на те, що в консультаціях брали участь спостерігачі від Європарламенту Олександр Кваснєвський і Пет Кокс.

Також вони визначили дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192