Президент України Віктор Янукович провів зустріч з головою Вінницької обласної державної адміністрації Іваном Мовчаном. Як розповів Мовчан після зустрічі, Глава держави дав низку доручень в аграрній та соціальній сферах, повідомляє прес-служба П резидента.

«Першочергове завдання - це розвиток інфраструктури села. Ця робота буде проведена найближчим часом - за підтримки фермерів, середніх господарюючих суб'єктів... створення робочих місць і, безумовно, за рівнем заробітної плати», - сказав він.

Говорячи про розвиток соціальної сфери, голова Вінницької ОДА розповів, що пріоритетними є охорона здоров'я, освіта, благоустрій територій, екологічні питання, «і над цим ми дуже активно працюємо».

«Є певний формат, який передбачає щоквартальну ілюстративну звітність керівників районів та керівників відповідних служб, тобто... люди можуть бачити, як влада, відповідаючи на виконання цих усіх завдань, які сформовані в ініціативах Президента, виконує ці завдання», - підкреслив Мовчан.

Нагадаємо, уряд на своєму засіданні схвалив внесення змін у Державну цільову програму розвитку українського села на період до 2015 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133