Голова Верховної Ради Володимир Рибак попросив парламентаріїв прискорити роботу над законопроектом про лікування ув'язнених за кордоном. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Сьогодні Геннадій Васильєв (голова робочої групи з напрацювання законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном. - Ред.) заявив, що для підготовки серйозного документа необхідно працювати тиждень. Голова парламенту попросив прискорити цю роботу, тому що представники місії Кокса-Кваснєвського хотіли б, щоб цей законопроект був проголосований вже у середу, 13 листопада», - заявив він.

Як раніше повідомляв ForUm, робоча група, яка має створити єдиний законопроект з питання відправки Юлії Тимошенко на лікування за кордон, розпочала свою роботу.

Комітет Верховної Ради з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності на своєму засіданні ухвалив рішення створити робочу групу, яка розробить новий законопроект щодо лікування Тимошенко за кордоном.

Вчора, 7 листопада, місія спостерігачів від Європарламенту в складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса визначила дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

132