Консультації з питань, вирішення яких є умовою підписання Асоціацію між Україною та Європейським союзом, проходили і вночі. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Вчорашній день, фактично ціла ніч і сьогоднішній ранок у Верховній Раді йдуть досить серйозні консультації з питань прийняття законопроектів, пов'язаних з євроінтеграцією. Ви знаєте про те, що для підписання Асоціації з боку європейських політиків поставлені умови: прийняти три документа», - сказав Єфремов.

За його словами, залишається проблемним тільки одне питання - напрацювання законодавства про лікування засуджених за кордоном.

«У ході сьогоднішніх консультацій представники опозиції погодились з тим, щоб робоча група займалася створенням необхідного законопроекту», - підсумував Єфремов.

Нагадаємо, заступник голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський заявив, що місія спостерігачів Європарламенту у складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса визначила дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133