Голова фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов вважає, що Верховна Рада України сьогодні має розглянути законопроекти про прокуратуру та про зміни у виборче законодавство. Як передає кореспондент ForUm'у, про це він заявив на брифінгу.

«Я дуже сподіваюся, що ті обіцянки, які дали представники опозиції, в кінцевому підсумку зараз виллються у голосування щодо двох законопроектів . Тим самим ми покажемо рух Європі, що ми виконали практично всі умови, за винятком лікування засуджених», - сказав він.

При цьому Єфремов у черговий раз підкреслив, що для голосування за законопроекти про прокуратуру та про зміни у виборче законодавство голоси народних депутатів у парламенті є.

Як раніше повідомляв ForUm, до сьогоднішнього порядку денного парламенту не включені законопроекти і з так званого «євроінтеграційного пакету».

Вчора, 7 листопада, місія спостерігачів від Європарламенту в складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса визначила дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174