Завдяки діям Громадського руху «Український вибір» у суспільстві стала модною об'єктивна критика Угоди про асоціацію з ЄС, упевнений лідер Руху Віктор Медведчук. Про це політик написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він нагадав, що «Українському вибору» вдалося змусити політиків відкрити очі на реальні загрози, які можуть спіткати державу, суспільство, а головне - кожного громадянина України.

«Наш громадський рух по праву може вважати себе законодавцем і ініціатором процесів, які, я впевнений, призведуть до об'єктивного вибору вектора зовнішньоекономічної інтеграції», - написав Медведчук.

Нагадаємо, «Український вибір» вже більше року проводить конференції, круглі столи, громадські дискусії з метою пояснити громадянам України правові та економічні ризики, пов'язані з асоційованим членством України в ЄС. Юристи «Українського вибору» підготували і опублікували на сайті Руху Правовий висновок щодо відповідності Конституції України проекту Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Активісти Руху зібрали підписи для проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою щодо вибору вектора зовнішньополітичної інтеграції України.

«Ми обговорювали, роз'яснювали, організовували дискусії, били в усі дзвони, закликали відповідально підходити до стратегічного вибору України, з цифрами в руках пояснювали, що нас буде чекати після підписання Угоди. І ця робота дала свій результат», - підсумував Віктор Медведчук.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184