Верховна Рада прийняла рішення створити нову тимчасову робочу групу щодо напрацювання спільного законопроекту про лікування засуджених за кордоном, передає кореспондент ForUm'у.

Так, за пропозицію створення тимчасової робочої групи на пропорційній основі проголосувало 289 народних депутатів. Також прийнято рішення, що лідери фракцій та позафракційні депутати терміново сформують і подадуть голові парламенту Володимиру Рибаку пропозиції щодо кількісного та персонального складу цієї робочої групи.

Як раніше повідомляв ForUm, робоча група, яка має створити єдиний законопроект з питання відправлення Юлії Тимошенко на лікування за кордон, розпочала свою роботу.

Комітет Верховної Ради з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності на своєму засіданні ухвалив рішення створити робочу групу, яка розробить новий законопроект щодо лікування Тимошенко за кордоном.

Вчора, 7 листопада, місія спостерігачів від Європарламенту у складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса визначила дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157