У Криму затримали підозрюваного, який завдав таксисту кілька ударів ножем у шию. Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУМВС України в АР Крим, зловмисникові загрожує до 15 років позбавлення волі.

За даними міліції, 53-річний житель Євпаторії, який підробляє приватним візництвом, взяв чергового пасажира. На перехресті чоловік вказав дорогу, яка веде до одного із сіл Білогірського району. Під'їжджаючи до села, пасажир раптом попросив звернути і зупинити автомобіль. «Несподівано клієнт вдарив водія кілька разів ножем у шию. Переляканий таксист намагався прикритися від ударів руками. Переконавшись, що водій не чинить опору, зловмисник поспішив втекти. Потерпілий одразу ж зателефонував у міліцію і повідомив про те, що трапилося», - наголошується в повідомленні.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, на пошуки підозрюваного був орієнтований весь особовий склад білогірської міліції.

Протягом декількох годин зловмисник був затриманий правоохоронцями. Як з'ясувалося пізніше, чоловік уже мав проблеми із законом.

Поранення виявилися неглибокими, і життю таксиста зараз нічого не загрожує.

За словами начальника Білогірського РВ ГУМВС України в АР Крим підполковника міліції Олександра Венікова, зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, проводиться досудове розслідування за пунктом 6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство з корисливих мотивів. Підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

126