У Луганську в обласній лікарні, не приходячи до тями, померла Оксана Токарєва - дівчина, яку 22 вересня збив син судді. Про це сказав прес-секретар Військової прокуратури Луганського гарнізону Павло Аксьонов, повідомляє «Укрінформ».

«Дійсно, Оксана Токарєва, 1986 року народження, померла вчора пізно ввечері, не приходячи до тями. Зараз йдеться про те, щоб зробити експертизу тіла. Перекваліфікуватися кримінальна справа не буде, тому що стаття, за якою порушено справу - 286, ч.2, - передбачає як тяжкі тілесні ушкодження внаслідок ДТП, так і смерть потерпілого», - розповів Аксьо нов.

Як повідомляв ForUm, 22 вересня, о 02:15 на перехресті вулиць Градусова і Годуванцева у Луганську солдат-водій BMW-X5 скоїв наїзд на дівчину і зник з місця ДТП. Потерпіла з тя жкими тілесними ушкодженнями була госпіталізована у відділення інтенсивної терапії і реанімації Луганської обласної клінічної лікарні.

Пізніше з'ясувалося, що за кермом був син судді. Голова Луганської обласної державної адміністрації Володимир Пристюк попросив правоохоронців об'єктивно розслідувати резонансну дорожньо-транспортну пригоду за участю сина судді у Луганську, який у момент ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Солдат Ілля Кравченко, затриманий військовою прокуратурою за вчинення 22 вересня резонансної ДТП у Луганську, вийшов на свободу після внесення грошової застави у 80 тис. грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

305