На наступному тижні Верховна Рада не буде проводити позачергове пленарне засідання. Про це у коментарі ForUm'у заявив голова регламентного комітету Ради Володимир Макеєнко.

За його словами, навіть якщо пропозиція провести позачергове пленарне засідання буде винесена у сесійну залу, вона не отримає підтримки народних депутатів. «У них є 151 підпис, а для прийняття рішення у залі потрібно 226 голосів. Їх немає. Партія регіонів не підтримає цю пропозицію», - акцентував він.

Крім того, Макеєнко заявив, що пропозиція про зміну календарного плану не висувалася опозицією на засіданні комітету 6 листопада. «Жоден депутат від опозиції не порушував питання про перенесення пленарних тижнів або додаткових засідань. Про це вони говорять тільки на відеокамери.

Як раніше повідомляв ForUm, до сьогоднішнього порядку денного парламенту не внесені законопроекти і з так званого «євроінтеграційного пакету».

Вчора, 7 листопада, місія спостерігачів від Європарламенту у складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса визначила дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

106