Тільки після напрацювання матеріалів робочою групою, яка створена Комітетом Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, фракція Партії регіонів визначиться щодо голосування з приводу лікування Юлії Тимошенко за кордоном.

Про це «УНІАН» заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Він підкреслив, що фракція ПР на сьогоднішній день готова проголосувати за закон про прокуратуру, за виборче законодавство, і коли робоча група, яка створена в комітеті щодо лікування Тимошенко за кордоном підготує відповідні матеріали, ми готові їх розглянути».

Єфремов стверджує, що опозиція не готова голосувати за закон про прокуратуру, виборче законодавство, а вимагає голосувати у першу чергу «за звільнення Тимошенко».

«Вони вимагають, щоб ми перші проголосували за звільнення Тимошенко, а я кажу: дайте документ який-небудь, який відповідає законодавству і Конституції», - сказав Єфремов.

Нагадаємо, заступник голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський заявив, що місія спостерігачів Європарламенту у складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса визначила дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144