Голова Верховної Ради Володимир Рибак відразу після відкриття ранкового засідання парламенту запросив до себе у кабінет лідерів фракцій для продовження консультацій, передає кореспондент ForUm'у.

«Після консультацій ми поінформуємо про їхні результати», - заявив голова ВР.

Крім того, він пояснив, що сьогодні не проводиться Година запитань до уряду, оскільки вчора лідерами фракцій було прийняте відповідне рішення.

Після того, як голова ВР, лідери парламентських фракцій і представники місії спостерігачів Європарламенту екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс, які перебували у гостьовій ложі, пішли з залу, перший віце-спікер Ігор Калетник продовжив вести ранкове засідання.

Крім того, депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять померлого вчора, 7 листопада, народного депутата, члена фракції Комуністичної партії Михайла Герасимчука.

Як раніше повідомляв ForUm, до сьогоднішнього порядку денного парламенту не внесені законопроекти і з так званого «євроінтеграційного пакету».

Вчора, 7 листопада, місія спостерігачів від Європарламенту у складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса визначила дедлайн для прийняття пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200