Віталій Кличко налаштований захистити свій титул ч емпіона світу з боксу за версією WBC , але якщо такий бій відбудеться, він за нього грошей не отримає, щоб не було підстав для позбавлення його депутатського мандата. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

«У мене один титул, якщо буде потрібно, буду захищати. Але на сьогоднішній день у мене є важливий бій - у Верховній Раді, де ми боремося за майбутнє нашої країни. Що стосується наступного бою, буде він чи не буде, я зможу відповісти на це, коли прийде час», - заявив Кличко.

«А якщо я не буду отримувати нагороду, тоді не буде ніяких підстав для позбавлення (депутатства - Ред.). Можна перевести гроші на дитячи й будинок, або на благодійність, всі гроші, які я заробив. Є варіантів дуже багато, і якщо я буду боксувати, то бій буде не за гроші», - додав він.

Нагадаємо, Всесвітня боксерська рада зобов'язала українця Віталія Кличка, який володіє титулом чемпіона світу за версією цієї організації у важкій вазі, визначитися до 30 листопада 2013 року, чи буде він захищати це звання.

Кличко не виходив на ринг вже 14 місяців. Свій останній поєдинок він провів у вересні 2012 року в Москві, перемігши нокаутом Мануеля Чарра з Німеччини. Після того бою ЗМІ писали, що Кличко може завершити кар'єру, але він офіційно цю інформацію не підтвердив.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

581